Seil i Karibien eller Kroatia

Når man skal ut og reise, tenker man ofte på å reise med fly og overnatte på hotell. Det ikke mange som tenker over er at det er mange andre muligheter å benytte seg av, slik at man får en mer unik ferie. Et eksempel på dette kan være å leie en seilbåt.

Det er flere selskaper som tilbyr utleie av seilbåt, og det er mulig å leie seilbåter både med og uten skipper. Ett av disse selskapene er MoreSailing, https://www.moresailing.no/. Selskapet er tilgjengelig på nettet på en utrolig fin og oversiktlig nettside. Gjennom dem kan man blant annet bestille seilbåt både i Karibien og i Kroatia.

Et eksempel på en av deres pakker i Karibien, er en 12 dagers seiltur. Hvis man bestiller denne pakken, er man rett og slett ute på havet i 12 dager. I pakken følger det også med en skipper og en reiseguide som er med på hele turen. Det er en stor fordel, da man heller kan bruke tid på å nyte den flotte naturen mens man seiler forbi. Frokost, lunsj og drikke er også inkludert i prisen, og er tilgjengelig ombord i seilbåten. De som skal reise, trenger heller ikke å tenke på å ta med håndklær eller sengetøy, da det også er på båten. Det er mulig å tilpasse denne turen ut fra hvor mange personer som skal reise sammen.

En annen pakke fra MoreSailing er en syv dagers seiltur rundt i Kroatia. Reisen pågår i syv hele dager, og går fra lørdag til lørdag. Prisen som betales for denne pakken, inkluderer en skipper og en reiseguide som er med på hele turen, og som er med på å gi de reisende en enda bedre opplevelse. Alt av frokost, lunsj og drikke er inkludert i prisen, og sengetøy og håndklær finner man i båten.

Scroll to top