Annerledes reisemål

Når du besøker et kjent reisemål som Dubai kan du dra ut i ørkenen og ake ned sanddynene, og mange oppnår svært stor fart på brettene de ligger eller sitter på. Sand er dessverre ikke like myk som snø, så det oppstår fort skader.

Men det er ikke bare sand som kan brukes til aking – det er også mulig å ake ned lange fjellvegger. Den unge vulkanen Cerro Negro har fjellsider som er som skapt for aking, for her er det ikke noen farlige humper man kan kollidere med. Coolt reisemål!

Ulempen er selvsagt at da øker også farten, og noen har knekt både armer og bein i stor fart ved å prøve å bremse, så det gjelder ikke å la brettet man sitter på oppnå for stor fart.

 

Japan er stadig i teknologifronten, og utfordrer oppfatningen om hva som er mulig

Japan er kjent for å være helt i front når det kommer til teknologi, og landet hadde for eksempel forsøk med HDTV da det ble arrangert OL på Lillehammer i 1994.

Roboter utvikles stadig for å bli mer menneskelignende, og i bydelen Shinjuku kan man oppleve et helt vilt robotshow som invaderer sansene dine. Her finnes det nemlig en robotrestaurant hvor interiøret er fargesprakende og detaljert, men denne restauranten er ikke bare et reisemål for spising og drikking.

Maskiner og teknologi fyller stadig flere menneskelige funksjoner – Forskning.no

Når selve robotforestillingen begynner vil du få øye på japanere kledd ut som krigere, ninjaer, monstre og selvsagt roboter. Publikum får utdelt neonlys og andre detaljer som bare øker opplevelsen av å være tilstede i en robotverden i en fjern fremtid.

Scroll to top