Bilreise gjennom Europa!

Skal du ut på reise i Europa, er det meget ideelt å leie sin egen bil. Du har alltid transport tilgjengelig fra enten for- eller baksetet, hvor og når du trenger det. Du slipper å stå i kø sammen med folkemengder, og unngår hvitløksånde, svettelukt og dårlig air condition. Dra rundt i Europa med bil.

Landene står i kø og venter på deg med stor eventyrlyst. Med leid bil kan du oppfylle alle ønsker på ferden. Besøk det friske Italia og kjør mellom det fasinerende fjellandskapet i Piemonte-området i nord. Pass på den hektiske kjørestilen og parker alltid på høyre side i byene.

Går bilturen til Frankrike, er du mindre utsatt for tyveri med leid bil, men flere regler følger med. Åpne aldri mobilen på noen bensinstasjoner, og ønsker du å besøke kulturelle Paris, kan du ikke parkere på samme sted i mer enn 24 timer.

Ved campingturer i Spania bør dere være bevisste på motorveipirater, men det er ingen unnskyldning for ikke å besøke katedralen i Barcelona, «La Segrada Familia», som ansees å være ferdig konstruert snart!

Hellas

Reisemålet som ble kåret som nummer 1 i 2016, er Hellas. Skal du på bilreise i Hellas, bør du være bevisst på flere ting. I tillegg til en gjestfri befolkning, souvlaki (mat på spyd), raki og gode temperaturer, er det lurt å se i speilet noen ganger. Grekerne kan nemlig være ganske ville i trafikken! Ønsker du å dra på øyhopping i Kreta, er det også mulig å finne destinasjoner der du kan benytte din egen leiebil.

«Både Spania og Hellas profitterer på at pakkereisemarkedet til Tyrkia mer eller mindre har klappet sammen, og er mer enn halvert i forhold til i fjor.»

Scroll to top