Pakke til tur?

Det å pakke til man skal ut på tur er ikke alltid like lett, men med noen enkle tips kan du få det veldig bra til!

Først og fremst må du velge hvilken veske du skal ha med deg på turen. Da er det enkelte ting du må huske på. For eksempel, hvor lenge skal du være borte og hvordan skal du reise? Dette har noe å si med tanke på hvor mye du må ha med deg og størrelse på veske. Skal du ha noe spesielt utstyr med deg, som for eksempel laptop eller fotoutstyr? Da må du tenke på hva du kan ha i den innsjekkede bagasjen og hva du tar med deg på flyet om du reiser med fly.

En eller to vesker?

Skal du ha en eller to vesker med deg? Det som er lurt er å ha en innsjekket koffert og en du tar med deg på flyet, i bussen eller kupeen på toget. I den du har med deg legger du alt av medisiner, det du skal bruke som underholdning på selve reisen, spesialutstyr og verdifulle ting, gjerne et skift med undertøy, en deodorant, 1 tannbørste og en ekstra topp i tilfelle bagasjen forsvinner på veien.

Tenk også på hvordan du pakker! Rull tøyet, ikke brett det, det tar mindre plass. Utnytt alle hulrom som for eksempel sko, til småplagg som undertøy. Ha klær som passer til forskjellig vær, bruk variasjon i topper til å endre antrekk. Bukser tar jo mye mer plass i kofferten!

Scroll to top