Ferie planer i Norge

Ferie

Ingen ferieplaner?

Det er ikke alle som har råd til eller får planlagt ferien før den faktisk banker på døra. Her får dere noen enkle tips til billige ferier som kan bestilles kort tid i forveien.

Vi har alle vært der. Etter å ha jobbet hardt, skolen er ferdig og fellesferien begynner men ferieplanene er ikke klare. Det betyr ikke at man er uten feriemuligheter! Faktisk kan man få fatt i billige og bra reiser rundt om i hele verden.

Restplasser

De fleste store charterselskap har gode tilbud på restplasser, spesielt om du velger å reise uspesifisert. Det kan være et sjansespill men du kan være veldig heldig. Flere av turoperatørene har også begynt å tilby restplass på bare flybilletter også, da løper du mindre sjanser men organiserer hotell selv.

Ferie i Scandinavia?

Men en god ferie trenger ikke starte på andre siden av jorda. Vi bor i Scandinavia og har kort vei til spennende opplevelser som for eksempel Tivoli og Liseberg. Det er lett å komme seg dit og det trenger ikke nødvendigvis koste skjorta. Du kan for eksempel få veldig billige bilpakker på de forskjellige danskebåtene.

Velger du for eksempel å ta med familien på en reise til Liseberg kan det være greit å ha et sted å overnatte. Det finnes mange gode Hoteller ved Liseberg fornøyelsespark i Gøteborg. Ved å gjøre research kan du få gode priser både på reise, opphold og inngang til fornøyelsesparken.

Dette gjelder også om du ønsker å reise til Tivoli i København. Bestiller du for eksempel et minicruise med 2 døgn på båt og et døgn i København, kan du enkelte steder få inngangen til Tivoli inkludert i prisen eller til veldig lav pris. Det kan fort gå litt penger i selve parken, men kjøper du for eksempel turpass, så kan du gå amokk på alle karuseller du måtte ønske.

Ikke glem Norge!

Norge er også et vakkert land, og stadig flere nordmenn velger å reise innenfor landets grenser. Det er ikke rart når man tenker på hvor flott natur og spennende historie dette landet har. Det finnes mye spennende for både barn og voksne i hele landet.

Legg igjen en kommentar

Scroll to top