Enkelt og oversiktlig

Hvordan er det egentlig å feriere i Norge?

Mange av oss er mer kjent i utlandet enn vi er her hjemme i Norge. Men stadig flere begynner å oppdage hvilken perle Norge faktisk er. Norge ligger i en veldig allsidig og spennende del av verden, og deler av landet ligger i arktiske strøk. Det betyr ekstremt vær, ekstrem natur og ekstreme opplevelser.

Vær din egen turoperatør

Norge er faktisk et veldig enkelt og greit land å reise i. Det er lett å finne frem til gode og ikke misnt billige transportmiddel fra by til by, og fra den ene enden av landet til den andre. Med å sjekke sider som samler tilbud på reiser, kan du finne veldig billige billetter. Det finnes også lavpristilbud for eksempel på tog og buss.

Ved å planlegge din egen reise, oppnår du at du er helt selvstendig på turen. Ja, det er jo selvfølgelig enkelt og greit å ha en turoperatør som tar ansvaret for alt, men du betaler også en ganske god pris for nettopp dette.

Book hotell selv

Det er også veldig greit å finne billige hotell i Norge om du vet hvor du skal leite. Skal du for eksempel på reise til Oslo, landets hovedstad? Da kan du sjekke ut siden www.hotelioslo.com hvor du finner spennende informasjon om de forskjellige hotellene i Oslo og kan booke til lave priser. Men det finnes mange andre måter å spare penger på også når du skal planlegge din egen reise.

  • Booke reisen selv.
  • Booke hotell selv.
  • Planlegg aktiviteter på forhånd og kjøp billetter til disse på nett, i forkant av reisen. Ofte rabatter når du bestiller på nett.
  • Registrer deg på nyhetsbrev og få spesielle rabatter på hotell, reiser og aktiviteter.

Når du booker reisen selv er det også greit å være tydelig på hvilke krav dere har til for eksempel hotellrom. Vil dere ha med eller uten røyk? Er det viktig med wi-fi og frokost inkludert? Skal det bo barn på rommet? Så ha alle detaljer og ønsker klare til du gjennomfører bestillingen din på nett.

Oslo havn

Scroll to top