Mobiltilbehør å ta med på reisen

Sommer betyr reisetid, enten du skal til utlandet eller må holde deg i Norge. Da er det greit å sjekke at du har alt du trenger før turen starter. Først og fremst må du sjekke at alt du skal ha med virker. Mobilen trenger kanskje litt ekstra tilbehør, for det er jo ikke sikkert det er enkelt å få tak i det du trenger på feriestedet. Mobiltilbehør veier dessuten ganske lite, sammenlignet med resten av bagasjen, så tenk litt ekstra på det viktigste tilbehøret.

Kjøp nytt mobiltilbehør i god tid. Da har du muligheten til å tenke gjennom alt du bør ha, og du kan bestille det enkelt på nettet og få det levert før avreise. Mobildeksel er viktig, selv om du kanskje har et fra før. Det er alltid smart å ha et ekstra deksel til iPhone 13 eller andre telefoner, i tilfelle du mister det gamle dekselet. Mobildeksel er en av de beste investeringene du kan gjøre for mobilen din, for dekselet kan redde mobilen dersom du mister den på bakken. Ha gjerne flere deksler, som for eksempel passer til ulike anledninger.

Ha noe i reserve

Noen ting er lette å glemme eller miste, så ta gjerne med en ekstra lader og et ekstra sett med høretelefoner til mobilen. Powerbank er en annen ting du gjerne kan ha to av. Sats gjerne på en ladeplate der du kan legge fra deg mobilen om kvelden. Et ekstra mobilstativ er også en god investering. Da kan du sitte mer behagelig når du ser TV eller film på mobilen. Selvsagt må du sjekke at mobilen faktisk er forsikret. En god forsikring kan også gi deg en ny mobil raskt, slik at du slipper å stå der uten mobil resten av ferien.

Hold mobilen trygg

Lås gjerne mobilen og kopier alle viktige bilder og filer før du drar på ferie. Legg telefonen i en lukket veske eller på innerlomma for å beskytte den. Du kan også ha den i en reim som kan festes til klærne eller vesken din, for ekstra sikkerhet. Hacking og svindel er også noe du bør være på vakt for.

Scroll to top