Enkle og billige reisemål for nordmenn

Europa er breddfull av fine reisemål, og for de fleste nordmenn er disse bare en kort flyreise to eller tre timer unna. Tyskland, Frankrike, Polen og Storbritannia ligger en relativt kjapp flytur unna, og for en reise som bare skal vare noen få dager trenger man ikke sjekke inn håndbagasje, noe som også vil føre til temmelig billige flyturer.

London er blant de mest kjente reisemålene i verden, og er fortsatt en av de byene som mottar flest turister årlig. Her er det breddfullt av museer og historie som kan utforskes, men shopping er det også flust av muligheter for. Oxford Street er Londons svar på Karl Johan, bare i mye større skala selvsagt.

Tidsfordriv på reisen

Det tar i underkant av to timer å fly til Polen og London, men mange pleier likevel å ha med seg musikk ombord på flyet. På smarttelefonen finnes alle slags apper, med spill som ikke trenger internett-tilkobling for å spilles. Det er mange nye casino som opprettes hvert år, og det er pengespill på mobilen du kan drive med uten å satse masse penger, og spille uten å være koblet til internett.

Nordmenn flest vil bruke sommerferien til å nyte solrike dager på stranden, men også i kombinasjon med naturopplevelser, severdigheter og utflukt til små byer. Vi velger heller trygge reisemål, og de gode gamle klassikerne som er en kort flytur unna – Nettavisen

Gdansk er ikke på langt nær så stor by som London, men prisnivået er til gjengjeld mye lavere. Gdansk er også del av en trio med byer tett inntil hverandre, med Sopot og Gdynia lengre mot nord. Togbilletter til byene som bare ligger noen kilometer unna er svært billige, og Gdynia har et kjempestort kjøpesenter med alle mulige slags butikker. Les mer om reisemål her.

Scroll to top