Opplevelser i ditt nærmiljø?

Hvor mange ganger har du sagt at du skal gå på museum, kino eller retauranter i ditt lokalmiljø, men det blir ikke noe av det? 

De fleste av oss har nok lett for å velge bort opplvelser i vårt nærmiljø når vi skal planlegge reiser og spennende opplevelser i hverdagen. Kanskje det er fordi det er jo der, så man tenker ikke på at det kan forsvinne. Men faktum er at så lenge ingen benytter seg av de lokale tilbudene vil tilbudene forsvinne og med det vil gjerne en del av lokalhistorien også gå bort.

De siste årene har det vært en mattrend som stadig har vokst og det er den kortreiste maten. Det jobbes stadig med gunstige støtteordninger for bønder som ønsker å fokusere på landbruk lokalt. Hoteller og restauranter har også begynt å hive seg på disse trendene og det betyr at du kan få spennende matopplevelser også i ditt lokalmiljø!

Skien

 

Støtt opp om lokalt næringsliv og landbruk

En måte å oppfordre dine nære og kjære til å benytte seg av lokalmiljøet og dermed støtte opp om både lokalt næringsliv og landbruk, er ved å gi gavekort på opplevelser. Det finnes i dag flere steder som tilbyr dette men et sted du kan kjøpe gavekort på nettet er youwish. Der finner du gavekort på spennende opplevelser som kan berike ditt og de rundt deg sine liv. Vi gir deg noen eksempel her!

  1. En mulighet kan være en tur med hjuldamper på sommeren, gjerne på Mjøsa! Disse turene er tilgjengelige i Eidsvoll, Gjøvik, Hamar og Lillehammer.
  2. I Oslo og områder rundt finnes det mange spennende mat, vin og øl-kurs for de som vil prøve nye ting.
  3. I Skien kan du for eksempel utforske vinens verden med kurs, bartenderbesøk hjemme hos deg eller cocktailparty for tre?

Det er endeløse muligheter!

Scroll to top