Koffert til glede eller besvær?

Hva er nøkkelordet når du skal kjøpe ny koffert til dine reiser? Kvalitet.

Enten du skal på storbysferie til New York, badeferie i Thailand eller følge route 66 i USA, så trenger du en god koffert. Hvis ikke risikerer du at kofferten blir ødelagt etter kort tids bruk og da må du ut med nye penger på ny koffert. Hva må du tenke på når du handler koffert?

  • Hard eller myk? En hard koffert beskytter eiendelene dine bedre men kan også være dyr og veie mye. Det har de siste årene kommet mange gode alternativer som både beskytter og er lette. De koster dog litt mer.
  • Størrelse. Hvilke kofferter er det lov å ha i kabinen om du trenger det?
  • Farge. Styr for all del unna standardfargene på kofferter. Det er lettere for deg å kjenne den igjen når den kommer på båndet
  • Med eller uten hjul? Skal du begeve deg mye rundt med kofferten kan det være greit å ha hjul på. De må være stødige og gode.
  • Sjekk låsene, de bør væreTSA-godkjente låser.

Thailand

Hva er TSA?

Disse låsene kan åpnes av kontrollørene med en universalnøkkel, og dermed kan du trygt låse koffertene dine uten å risikere at låsene blir ødelagt i sikkerhetskontrollen.Det er flere produsenter som produserer TSA-godkjente låser. Felles er at de har et rødt diamantformet merke. Noen av låsene har til og med en funksjon som gjør at du kan se om TSA har åpnet kofferten og sjekket innholdet. Dermed kan du selv åpne kofferten og kontrollere at ingenting mangler med en gang du får tilbake kofferten.

Med andre ord lønner det seg å gjøre god research før du handler koffert. Du kan også spare en del kroner om du velger å handle koffert fra travelheroes.no eller andre butikker på nettet. De fleste steder opererer med gode rabatter som sikrer deg ekstra kroner i reisekassen. Det gjelder bare å være bevisst på sine behov og ikke minst hvor de beste tilbudene er.

Scroll to top