Ferie i sommer

Semester i sommer

Ferietid er familietid

Med sommeren kommer fellesferien, den måneden når Norge står nesten stille. Skal du ut å reise?

Det er sommer, og fellesferie og for mange nordmenn betyr det masse tid med venner og familie. For mange er dette en av to ganger i året man reiser for å besøke familie som bor langt borte enten i inn eller utland. Enten man skal besøke hjembyen, eller kanskje møte familien på familehytta eller et annet samlingsted.

Behøver det være dyrt?

Men skal man reise minst to ganger i året for å møte familien, så blir det dyrt, uansett hvordan man velger å reise. Det er ikke alltid man har mulighet for innkvartering hos familien heller, da må man også belage seg på å betale for overnatting. Er man en familie på fire, der barna er over den alderen hvor de kan reise gratis, så kan dette fort bli en meget dyr opplevelse.

Det finnes muligheter

Ja, der det finnes mange muligheter for å bli blakk, finnes det også mange muligheter for gode rabatter. Derfor kan det lønne seg å gjøre god research før dere reiser, slik at dere bruker minst mulig på reise og opphold, og heller kan bruke mer penger på opplevelser og annen kos med familien.

Ved å lete rundt på nettet vil du finne flere nettsider som har fokusert på det å gjøre reise og opphold så billig som mulig. Der vil du også finne gode tips om stedet du skal reise til og ting du bør vite om de forskjellige formene for transport som går dit. Når du vet hvilke former for transport som går dit, kan du begynne å sammenligne priser, og se hva som blir mest praktisk og billig for deg og din familie.

Rabattkoder

Du kan også benytte deg av rabattkoder fra for eksempel Rabattkodnorge, som har rabatter på alt fra reiser og opphold, til ting du måtte trenge på turen som for eksempel linser, kofferter, sminke eller klær. Det betyr at om du velger å bruke rabattkoder hele året, kan du faktisk spare gode penger som du kan bruke på reisene til familie og venner!

 

Legg igjen en kommentar

Scroll to top