Ikke glem å pakke disse tingene!

Nordmenn reiser stadig mer, og det betyr at vi også pakker stadig oftere. Her har du en liste over ting du alltid på huske å pakke.

Det er ikke bare lengre reiser vi nordmenn pakker til, det er blitt veldig populært å reise på kortere turer, gjerne såkalt storbyferier. Det betyr at man ikke nødvendigvis trenger å pakke allverden, men det er fremdeles en god del ting som man m ha med seg uansett. Det er også en del som er viktig å huske om reisen går til utlandet.

  1. Husk å ha med deg alle papirer du trenger for reisen. Det betyr pass, forsikringspapirer, billetter og vaksinasjonspapirer. Sørg også for å ha kopier av alle papirer pakket på et annet sted en originalene i tilfelle du blir frastjålet de andre papirene.
  2. Medisiner. Har du medisiner du tar daglig, må du ikke glemme å pakke nok medisiner for hele reisens lengde. Avhengig av hvilke medisiner du reiser med, kan du trenge et pass for medisinene, dette får du på apoteket uten problemer. Reiser du i Norge, kan du ta med resepter, så slipper du å dra rundt på medisiner for hele oppholdet, om du skal være borte lenge.
  3. Bruker du briller? Da kan det også lønne seg å ha med linser, ettersom du kan oppleve at brillene blir ødelagt på reisen. Du kan også bruke linsene forebyggende, så du slipper at brillene blir ødelagt. For å spare penger kan du kjøpe linsene på nett, gjennom butikker som Lensstore.
  4. Ting du trenger for å gjøre reisen behagelig! Mange liker å bruke reisestrømper når de flyr, spesielt over lange strekninger, ettersom de sørger for bedre blodsirkulasjon. Skal du reise til sol og sommer, må du ikke glemme å ta med muggspray og solkrem. Snakk med apoteket for å finne ut hva du trenger til akkurat din reise. Skal du til land med malaria, kan det lønne seg å ta med myggnetting også.

Uansett hvor lang eller kort din reise er, sørg for å skriv en liste et par uker i forveien, slik at du har alt du trenger når dagen kommer.

Medisiner

Scroll to top