Er du forberedt?

Det er høst og det nærmer seg sakte men sikkert jul. Det betyr at mange skal ut å reise. Er du godt forberedt? 

Julen betyr familiebesøk for de fleste og det betyr gjerne lange reiser med hele familien, som krever tid å planlegge og ikke minst gjennomføre. Å tilbringe 8 timer i bilen er ikke et ukjent fenomen for mange. Men det finnes måter du kan gjøre forberedelsene litt lettere for deg selv.

Shop på nett

Noe av det du fyller opp bilen med når du skal ut å reise, er julegaver til alle der hjemme. Visste du at du kan handle de på nettet før du reiser, og sørge for at de blir levert direkte dit du skal? Da er gavene der når du kommer!

Men du kan også gjøre unna julehandelen av klær til hele familien på nett. Visste du at du også kan kjøpe sko online? Men det er ikke det eneste. Du kan kjøpe kjoler og dresser også på nettet. Bare vær ute i god tid og sørg for at alle størrelser stemmer. Ta gjerne mål, og sjekk dem opp mot det som står på nettsidene. Dette kan du spare godt med både penger og tid på.

Sovende barn i bil

Underholdning på turen?

Har du barn i baksetet er det en ting du heller ikke må glemme og det er underholdning på turen. Sørg for at du har godt med filmer, mat, drikke og aktiviteter som kan forhindre at ungene slåss vilt på halve turen hjem.

Mange har kjøpt seg Ipad eller andre typer nettbrett, og disse kan også brukes i bilen. De fleste festeløsningene plasserer Ipaden bak et av forsetene, og da er det bare én baksetepassasjer som ser skjermen ordentlig godt. Det kan være en kime til splid. Spilling med brettet montert i nakkestøttefeste anbefales bare når bilen står i ro.

Scroll to top