Reisegadgets fra GetPersonal

Skal du ut og reise og trenger noen praktiske reisegadgets? Da bør du ta en titt på nettsiden getpersonal.no. Her finner du alt fra flotte smykker til det beste antrekket til lommebøker og nøkkelringer. Skal du reise med kjæresten, forresten? Da kan også du få en ferdig inngravert kjærlighetslås til å henge på en bro i byen dere skal reise til! Her får du nemlig alt du måtte trenge av ekstra duppedingser som du kan ha med deg på reisen – og litt til.

reisebag

Hvorfor ikke gi bort en powerbank med inngravert navn til den du skal reise sammen med? En liten kjærlighetserklæring eller tegn på omtanke før dere drar – eller mens dere er på ferie – det blir jo aldri feil. Det er jo alltid praktisk å ha med lademuligheter i håndbagasjen, og siden mange av dem er så like, er det lett å få byttet dem med hverandre. Med inngravering av navn eller en liten tekst på siden er sjansen for å ta feil veldig liten.

Og en kortholder eller lommebok fra Exentri kommer alltid godt med. Med armene fulle av reisebager og bagasje er det lett å ha en lommebok der de mest brukte kortene er tilgjengelige i en fei. Og med inngravering av navn eller initialer vet du alltid hvem som er din. En Exentri-lommebok er også en suveren gave til noen du er glad i.

Http://www.getpersonal.no/ har basert hele sin nettbutikk på gaver og gadgets som er både praktiske, flotte og moderne. Og så får du den ekstra lille touchen på toppen som gjør det hele så mye mer personlig, nemlig graveringen. Graver inn et navn, noen hyggelige ord, bokstaver, en kode – eller hva du enn vil – og du vet hva som er ditt, eller du har en super gave å gi bort til noen du setter litt ekstra pris på!

Scroll to top