Med lue til utlandet

Det er straks vinterferie og påskeferie, har du sørget for å kle deg etter været?

I vinterferien tar veldig mange nordmenn turen til fjellet hvor de spiser kvikk lunsj og appelsiner, og lever opp til ryktet opp at vi er født med ski på bena. Men mange velger også å reise til utlandet i vinterferien, det er jo så mye spennende å oppdage der ute i verden, så hvorfor ikke få litt luft under vingene?

NESTE år kjem påsken tidleg, noko som skapar krøll for dei som skal sy saman ei fornuftig skulerute rundt om i kommunar og fylkeskommunar. Vanlegvis har ein vinterferie i Sunnhordland i månadsskiftet februar/mars, men når palmesøndag i 2016 fell på den 20. mars, vil det berre vera eit par veker mellom vinterferie og påskeferie. Dette skapar hovudbry på skulekontora rundt omkring.

Skilift

Pakk etter været

Det er utrolig viktig å pakke etter været når du skal ut å reise. Har du sjekket temperaturer og hva slags vær som ventes den tiden du skal dit? De lønner seg å lese litt om klimaet også, ettersom det kan være ekstremt varmt på dagen enkelte steder, og veldig kaldt på natta. Visste du for eksempel at det er vanlig i ørkenområder?

En ting det er viktig å huske på er lue eller hatt, alt etter hva været er der du skal. Er det mye sol og varme, kan en hatt skjerme for solen og gjøre det litt kjøligere. Planlegger dere tur til alpene, så er en vinterlue et must å ha med i kofferten.

Spar penger!

Visste du for eksempel at det finnes mange måter å spare penger på det å kjøpe luer? Noen steder kan luer være sinnsykt dyrt. Men om du planlegger i god tid og kjøper online på for eksempel http://hatstore.no/no/luer/ kan du spare en god del penger på å kjøpe drømmeluen din.

Scroll to top